vrijdag 23 april 2010

Op vakantie aan de Belgische Kust

Logeren op hotel in Knokke of Blankenberge

hotels kust

Je houdt wel van een romantisch weekendje weg? Tip voor je vakantie in een van de familiehotels aan zee: deze zomer tal van evenementen kust 2010 die je kunt meepikken, o.a. de Paulusfeesten Oostende 2010 beloven erg leuk te worden en ook het Vuurwerkfestival Knokke-Duinbergen 2010 verzekert je spektakel!

Terwijl op vakantie in luxe hotels kust, als je interesse hebt om te weten over de geschiedenis en kunst van de stad, dan kunt u het beste een bezoek en beroemde musea in de Belgische kust. Toeristen van luxe hotels in de Belgische Kust zeggen dat de Belgische kust is een zeer mooie streek van België, die is beroemd om zijn brede zandstranden, waar bezoekers van Belgische kust kunt genieten en ontspannen en het is een regio die vele mooie steden, zoals: - omvat Knokke, Blankenberge, Oostende, De Panne en De Haan. Afgezien van de prachtige stranden Belgische kust is ook zeer bekend om zijn musea ook. Dus als je echt wilt maken uw vakantie nog plezieriger in goedkope hotel kust dan moet je een bezoek aan het meest bezochte en prachtige musea.
Wat zoal te zien en te doen op een weekendje aan zee?

Serpentarium

Tijdens uw verblijf in hotel in Blankenberge, als je wilt om vreemd uitziende dieren te zien, dan moet je Serpentarium bezoeken die ook is een van de beste museum in Blankenberge. Onder het genot van weekendje Blankenberge, vindt u dat het een museum dat is compeletely gevuld met reptielen en ongewone dieren, hier bezoekers van hotels Blankenberge kunt ook veel slangen die python of een cobra en nog veel meer omvat.

Zuivelmuseum

Onder het genot van overnachten in Blankenberge, u vindt dat Zuivelmuseum is een museum dat op zich concentreert op boter en kaas. Toeristen van hotel Blankenberge zeedijk, hier kunt zien op de manier waarop de producten werden gemaakt en hoe ze zijn van vandaag. van generaties, de boter en kaas van de gemeenschappen in deze regio zijn uitgevoerd over het hele continent. Algemeen kunnen we zeggen dat het een geweldige plek en je moet bezoeken, terwijl vakantie in hôtel Blankenberge.

Mineralenmuseum

Toeristen van hotels Blankenberge, zeggen dat Mineral Museum is een van de meest bezochte museum in Blankenberge en je moet bezoeken als je echt wilt om uw vakantie te maken leuker. Terwijl op vakantie in Hotel in Blankenberge Belgien vindt u dat Mineral museum is een museum dat de rijke mineralen die gevonden werden in de stad en in de hele viert wereld sinds de mens is nieuwsgierig genoeg om te beginnen graven. Dus als u wilt zien, mineralen dan Mineral Museum bezoeken, terwijl op vakantie in een Blankenberge hotel is een van de beste opties.

Sincfala Museum voor Volkskunde

Sinfala Folklore Museum is een van de meest bezochte musea in Knokke, en je moet bezoeken, terwijl u geniet van overnachten in Knokke. Wie op hotel in Knokke verblijft zal zien dat het Sincfala Folklore Museum is een museum waarvan de display exposities over de visserij-industrie in Knokke Heist en omgeving. Bezoekers van hotel Knokke ziet ook een model van een oude tijd klaslokaal. Dus we kunnen zeggen dat Sincfala Museum voor Volkskunde is een zeer interessant museum in Knokke en je moet genieten in dit museum van Knokke terwijl u geniet in een hotel in Knokke.

Heist Regionale Museum

Terwijl u volop geniet van een weekendje Knokke, als je wilt de geschiedenis van de stad dan weet Heist Regionaal Museum is een van de beste opties. Heist Regionale Museum is een museum dat de geschiedenis van de visserij, lokale ambachten en illustreert het leven van alledag. Toeristen van hôtel à Knokke kunt ook naar de "Humorhall", waarin een verzameling van humoristische foto's heeft.


Geniet ook zeker eens van een weekend in Bruges!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten