dinsdag 2 maart 2010

Enkele hoteltips Belgische Kust

Sommige interessante Hotels in Belgische kust



Hotel Escapade



Hotel Escapade is een romantische goedkope hotels Kust, die is gevestigd in de stad van De Hann en zeer dicht bij de zee en op loopafstand uit de bossen rond de stad. Dit onlangs gerenoveerde hotel is gelegen, op slechts 20 km van de historische stad Brugge en Oostende. Hotel Escapade is een charmant hotel, die op 25 en biedt goed ingerichte kamers en het hotel biedt ook een restaurant waar heerlijke Franse en regionale gerechten serveert.



Hotel Gresham



Hotel Gresham is een onlangs gerenoveerd drie sterren Hotel Knokke. Het is gelegen in een zeer gunstige locatie, op slechts 50 meter van het strand van Knokke en zeer dicht bij het winkelcentrum en het casino. Dit charmante Hotel Knokke Belgien biedt 11 goed ingerichte kamers met alle moderne faciliteiten en het hotel ook een gratis internetverbinding in het hotel business centrum, een uitgebreid Het ontbijt wordt geserveerd in een prachtige eetkamer en een ruime lounge en bar.



Hotel Britannia



Hotel Britannia is een drie sterren hotel in Knokke centrum, die zeer dicht bij het strand van Knokke, de promenade en de belangrijkste winkelstraten. Als u wilt lekker eten dan eet u kunt genieten van gezellige restaurants die zijn gelegen in dit gebied. Hotel Britannia beschikt over 30 ruime kamers met die zijn licht en hebben een verscheidenheid van ontwerpen en de kamer van het hotel ook een kitchenette en de hotel een Knokke bieden ook 2 perfecte lounges die zijn perfect voor een rustig lezen of een drankje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten